Regression/Tidigare liv

Ljusets Kraft och Harmoni

Där det finns ljus, finns ingen rädsla...

Regression/tidigare liv


Jag är utbildad regressionspedagog och kan hjälpa dig att förstå och hantera en del aspekter i livet som kanske kan vara svåra att förstå, då de oftast har sin grund från ett eller flera tidigare liv.


Under trygg och djup avslappning besöker vi tidigare liv för att hitta kopplingar till livet vi lever idag.


Ordet "regression" betyder tillbakablick eller återgång.


Kanske har du alltid undrat varför du känner som du gör i en viss situation eller i sällskap med vissa personer? Fobier, rädslor, oro eller bara ren nyfikenhet... det finns många anledningar till att göra en tillbakablick.


Att låta själen läka och få ro är ett av mina...


Jag har gått utbildning hos Eleonor Magnusson på Eternia School of Light och har fått med mig flera olika "verktyg" för att kunna ge dig en trygg upplevelse när du väljer att göra en regression hos mig.


Kostnad: 1050 kr / 2 timmar


Självklart har jag tystnadsplikt!


Kontakta mig om du har frågor eller vill boka en tid!


* * *


Klientberättelser:


Jag rekommenderar varmt att göra en regression, tidigare liv resa hos Tünde! Hon vägleder dig med behaglig röst, trygghet i sin härliga miljö! Man är avslappnad, trygg, man kommer till det liv som behövs för att få en röd tråd till det liv du lever idag. Tacksam för denna upplevelse, trygghet och värme som Tünde ger i hela händelseförloppet!

Du är en fantastiskt fin människa med ett stort hjärta.

Glad och tacksam att få uppleva det!

Kram MalinFörsta gången jag var på regression hos Tünde var det i grupp. Jag var otroligt förväntansfull men samtidigt ville jag inte bygga upp några förväntning om ifall jag inte såg eller kände något.

Tünde körde först en trummeditation och därefter gick hon igång med en vägledd meditation. Det sistnämnda är när Tünde säger meningar såsom ” Hur gammal är du? ” Hur ser det ut omkring dig” osv. Jag kan nu mer än ett halvår senare säga exakt vad jag såg och upplevde under regressionen. Jag såg allt kristallklart fast jag hade stängda ögon. Det var bland annat en mycket stark scen där någon gjorde mig psykiskt och fysiskt illa. Men det var först efter regressionen som tårarna kom. Tack och lov upplevde jag lyckliga ögonblick också . Jag kunde förflytta mig framåt i tiden bara genom att Tünde bad mig under regressionen. Allting var väldigt omtumlande och  efteråt berättade Tünde vad saker och ting

betydde som jag hade sett.

Efter den regressionen ville jag komma till Tünde alldeles ensam. Det var lika omtumlande. Jag kan säga att jag kände mig väldigt trygg med Tünde både med henne som person och i hennes otroligt mysiga ställe. Brasan var tänd, ljusen var tända och allt kändes mysigt och spännande.

Tünde är otroligt professionell ! Hon ser till att du mår bra under hela upplevelsen. Skulle du vilja göra en regression är Tünde rätt person.Första gången jag genomförde en regression

var i grupp med Tünde.

Tünde, hon ledde mig på ett mycket behagligt och tilltalande sätt genom hela regressionen. Hon fick mina förväntningar att lugna sig och så även prestationskravet. Till min förvåning fick jag massor av information på ett oförklarligt sätt. Helt plötsligt stod jag och tittade upp på en gammal majestätisk ek. Inom mig växte känslan allt starkare att jag nu befann mig i England. Jag började att gå på grusväg som ledde mig fram till en flod. Vid floden fanns ett mycket vackert litet vitt hus och på husväggen snurrade ett vattenhjul. Det visade sig att det lilla fina huset var en portal till ett ännu tidigare liv än det som visades där och då. När Tünde säger att jag ska gå igenom portalen börjar mina ben att darra. Mina hjärtslag kändes långt upp i halsen och jag trodde för ett ögonblick att jag helt skulle lämna min fysiska kropp. Tünde började ställa frågor om år, ålder, plats, kön och om man mötte några andra människor där man befann sig. Jag fick klart och tydligt norra USA, året 1786 och att jag var en indian. Jag noterade hur människorna exakt hade satt fast sina fjädrar. Det kändes som att jag var en kille i övre tonåren. Jag fick även känslan av att jag dog av hög ålder och i dödsögonblicket tittade jag upp på en starkt lysande fullmåne som sakta täcktes av slöjmoln. Efter det blev det bara svart för mig. Jag har gjort lite efterkontroller på nätet för att se hur de olika stammarna bar sina fjädrar. Det jag uppfattade i regressionen stämmer överens med Siouxstammen och de befann sig i norra delen av USA. Tünde, tack för en fantastisk och oförglömlig upplevelse.

/Jerker Saether