Regression/Tidigare liv

Ljusets Kraft och Harmoni

Där det finns ljus, finns ingen rädsla...

Regression/tidigare liv


Jag är utbildad regressionspedagog och kan hjälpa dig att förstå och hantera en del aspekter i livet som kanske kan vara svåra att förstå, då de oftast har sin grund från ett eller flera tidigare liv.


Under trygg och djup avslappning besöker vi tidigare liv för att hitta kopplingar till livet vi lever idag.


Ordet "regression" betyder tillbakablick eller återgång.


Kanske har du alltid undrat varför du känner som du gör i en viss situation eller i sällskap med vissa personer? Fobier, rädslor, oro eller bara ren nyfikenhet... det finns många anledningar till att göra en tillbakablick.


Att låta själen läka och få ro är ett av mina...


Jag har gått utbildning hos Eleonor Magnusson på Eternia School of Light och har fått med mig flera olika "verktyg" för att kunna ge dig en trygg upplevelse när du väljer att göra en regression hos mig.


Kostnad: 1050 kr / 2 timmar


Självklart har jag tystnadsplikt!


Kontakta mig om du har frågor eller vill boka en tid!


* * *


Klientberättelser:


Jag rekommenderar varmt att göra en regression, tidigare liv resa hos Tünde! Hon vägleder dig med behaglig röst, trygghet i sin härliga miljö! Man är avslappnad, trygg, man kommer till det liv som behövs för att få en röd tråd till det liv du lever idag. Tacksam för denna upplevelse, trygghet och värme som Tünde ger i hela händelseförloppet!

Du är en fantastiskt fin människa med ett stort hjärta. Glad och tacksam att få uppleva det!

Kram MalinFörsta gången jag var på regression hos Tünde var det i grupp. Jag var otroligt förväntansfull men samtidigt ville jag inte bygga upp några förväntning om ifall jag inte såg eller kände något.

Tünde körde först en trummeditation och därefter gick hon igång med en vägledd meditation. Det sistnämnda är när Tünde säger meningar såsom ” Hur gammal är du? ” Hur ser det ut omkring dig” osv. Jag kan nu mer än ett halvår senare säga exakt vad jag såg och upplevde under regressionen. Jag såg allt kristallklart fast jag hade stängda ögon. Det var bland annat en mycket stark scen där någon gjorde mig psykiskt och fysiskt illa. Men det var först efter regressionen som tårarna kom. Tack och lov upplevde jag lyckliga ögonblick också . Jag kunde förflytta mig framåt i tiden bara genom att Tünde bad mig under regressionen. Allting var väldigt omtumlande och  efteråt berättade Tünde vad saker och ting betydde som jag hade sett. Efter den regressionen ville jag komma till Tünde alldeles ensam. Det var lika omtumlande. Jag kan säga att jag kände mig väldigt trygg med Tünde både med henne som person och i hennes otroligt mysiga ställe. Brasan var tänd, ljusen var tända och allt kändes mysigt och spännande. Tünde är otroligt professionell ! Hon ser till att du mår bra under hela upplevelsen. Skulle du vilja göra en regression är Tünde rätt person.