Healingkurs

Healingkurs 1 - grundkurs

Datum och tid:
lördag och söndag kl. 9-16

Planeras till 2024.


Kostnad:

2500 kr inkl. kompendium, samt frukost och fika båda dagarna


Anmälningsavgift 500 kr betalas vid anmälan. Denna återbetalas ej om du avbokar. Resterande avgift betalas senast på första kursdagen. 


Plats:

Meddelas senare, men i Helsingborg/Påarp/Bårslövs området.Skicka gärna iväg en intresseanmälan redan nu om du är intresserad!


Healing är ett fantastiskt verktyg att använda sig av om man vill hjälpa andra att må bättre. Hjälpa andra, men utan att glömma bort sig själv! 


Är du nyfiken på healing? Hur gör man? Hur gör man inte? Vad ska man tänka på? Hur börjar man... och hur slutar man?

Alla kan ge healing, men det är tryggt att ha en stadig grund att stå på.  Välkommen till en healingkurs från grunden!Lite från innehållet:


- Avslappningstekniker

- Meditationer

- Chakrasystemet

- Din egen healingguide

- Auran

- Energiband

- Healingmetoder

- och mycket mer...Bra att veta:


- Kompendium ingår.

- Frukost och fika ingår båda dagarna
   (meddela ev. allergier vid bokning).

- Du tar med egen lunch.

- Ta med anteckningsblock och penna, liggunderlag,

inneskor, färgkritor och pendel om du har.


OBS: Begränsat antal platser så att alla kan få ut så mycket som möjligt av kursen så vänta inte för länge med att boka din plats!

Max 6 platser!Välkommen till en magisk kurs!


Några röster från tidigare kursdeltagare:

"Tack för en unik healingkurs med många olika inslag av metoder, auraläsning m.m. Ger ett bredare synsätt och påminnelser. Väldigt bra uppbyggt! Har inget att anmärka på. Många aha-upplevelser. Tack för att jag fick möjlighet att komma och träffa dessa fina människor och dig!

God mat! Kram!""Går in i denna kurs med öppet sinne, har varit mycket lärorikt, fått mig att vilja lära mig mer. Bra upplägg både teoretiskt och praktiska övningar. Ser fram emot en fortsättningskurs. Jag är otroligt glad att jag gått denna kurs, vill nu bara ha mer och mer kunskap.

Supertack för allt!"

"Jag känner mig mycket nöjd och inspirerad att fortsätta. Har fått en inblick i, inte bara healing, utan även så mycket runt omkring som också hänger ihop med healingen. Jag förstår att vi nu bara skrapat lite på ytan och att det är nu själva inlärningen/experimentlustan/nyfikenheten och utvecklingen börjar. Men jag är definitivt nyfiken att fortsätta! Bra att vi varit en förhållandevis liten grupp. Alla har kunnat komma till tals och vi har haft många givande diskussioner.

TACK!"