Magisk helg på Öland

Information

Datum: 8 maj - 10 maj 2020


Kostnad: 1950 kr för hela helgen (ord 2500 kr)

Det är även möjligt att boka enstaka delar av helgen i mån av plats, men bokningar som gäller för komplett helg prioriteras. Pris om man vill boka enstaka kurser eller enstaka dagar står inom parentes.


Plats: Villa Tullgatan/Aqua Floating. Tullgatan 12 B, BorgholmBetalning:

Du betalar in via swish eller till bankgiro. Du får betalningsuppgifter vid bokning. 

Betalad plats = garanterad plats
Anmälan är bindande, dvs inga pengar betalas tillbaka om du avbokar, men du kan överlåta din plats till någon annan om du själv inte kan närvara. Om jag behöver avboka återbetalas naturligtvis allt.Frågor och platsbokning:

tunde@ljusetskraft.se

(Märk mejlet med "Öland" i ämnesraden)Behöver du övernattning?
Kursdeltagare får extra förmånligt pris på övernattning.

Boka direkt genom Villa Tullgatan/Aqua Floating,Tullgatan 12 B, Borgholm. Telefon:0735101215 eller mejl: aquafloating@gmail.com
www.aquafloating.seMissa inte detta unika tillfälle! Begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att boka din plats.

Följ med på en magisk helg till Öland och Borgholm med Ljusets Kraft och Harmoni!Ta del av olika kurser och ceremonier, boka tid för behandling, vägledning eller bara njut av energierna under helgens olika trummeditationer... allt genomsyrat av Ölands speciella mystik!


I samarbete med Villa Tullgatan och Aquafloating i Borgholm kan vi nu för första gången erbjuda en unik och magisk helg med olika kurser och behandlingar i en mysig miljö på Öland!

Helgens program

Fredag 8 maj:


kl. 15-16 Ljusmagi - workshop - skapa ditt eget magiska ljus för valfritt ändamål (ex. kärlek, pengar, energi, rening). Allt material ingår. (250kr)


kl. 16-18 Runornas magiska värld - bekanta dig med de fornnordiska runorna och få ditt namn tolkat i runskrift. (250 kr)


kl. 19-20.30 Fullmåneceremoni med trumresa och meditation i fullmånens energier - möjlighet att smaka på "månvatten" för den som vill. (250 kr)
Lördag 9 maj:


kl. 10-12 Gruppregression - tidigare liv-meditation i grupp, där du får besöka ett eller flera tidigare liv som har en viktig koppling eller budskap till det livet du lever idag. (250 kr)


kl. 13-17 Kristallkurs 1 - Kristallernas magiska värld med bl a kraftfull kristallmeditation. En kurs där vi går igenom 10 olika kristaller mer från grunden, både geologi och de magiska egenskaperna. Vi går också igenom hur man hanterar, sköter som och arbetar med sina kristaller. (750 kr)
Söndag 10 maj:


kl. 10-12 Trumresa - en healingstund med dina kraftdjur. Möt dina kraftdjur under en avslappnande trummeditation och få till dig budskap som du kan jobba med i vardagen.  (250 kr)


kl. 13-16 Pendelkurs - Pendelns magiska värld. En spännande och omtyckt kurs med många praktiska övningar. Du får dessutom en egen kraftladdad pendel med dig hem. (500 kr)