Regression/tidigare liv

Regression / Tidigare liv

Kostnad: 1400 kr / 2 timmar


Självklart har jag tystnadsplikt!

Jag är utbildad regressionspedagog och kan hjälpa dig att förstå och hantera en del aspekter i livet som kanske kan vara svåra att förstå, då de oftast har sitt ursprung från ett eller flera tidigare liv.


Min utbildning gick jag hos Eleonor Magnusson på Eternia School of Light och har fått med mig flera olika "verktyg" för att kunna ge dig en trygg upplevelse när du väljer att göra en regression hos mig.


Under trygg och djup avslappning besöker vi tidigare liv för att hitta kopplingar till livet du lever idag. Ibland räcker det att få något bekräftat i ett gammalt liv för att det ska släppa taget om ditt nuvarande. Ibland kan det behöva lite mer arbete...


Ordet "regression" betyder tillbakablick eller återgång och det är precis det vi gör under den här djupa meditationen. Genom att besöka tidigare liv kan karmaknutar lättare lösas upp.


Kanske har du alltid undrat varför du känner som du gör i en viss situation eller i sällskap med vissa personer? Fobier, rädslor, oro eller bara ren nyfikenhet... det finns många anledningar till att göra en tillbakablick.


Att låta själen läka och få ro är ett av mina...

Jag får ibland frågan "hur går det till att göra en regression hos dig"? Här kommer mitt svar till dig som läser detta och har samma fråga.


Räkna med att du behöver avsätta ca 2 timmar (gärna lite extra) när du kommer till mig för att göra en regression. Det här är inget vi ska stressa igenom utan det är viktigt att du hinner varva ner och slappna av i lugn och ro.


Innan vi sätter igång går vi igenom en del viktiga saker inför regressionen och det är bra om du har hunnit fundera på om det är något speciellt bekymmer som du vill ta tag i eller om det är nyfikenheten som har varit stor. 


Efter det inledande samtalet vägleder jag dig till djup avslappning och vi besöker tidigare liv. Jag antecknar under regressionen och dessa anteckningar får du med dig hem när vi är klara. 


Efter regressionen bjuder jag på lite fika och vi går igenom dina upplevelser, tolkar händelser och det finns möjlighet att ställa fler frågor som kan ha dykt upp.


Eftersom jag har flera olika verktyg med mig i bagaget kan du känna dig fullständigt trygg under hela sessionen.

Jag rekommenderar varmt att göra en regression, tidigare liv resa hos Tünde! Hon vägleder dig med behaglig röst, trygghet i sin härliga miljö! Man är avslappnad, trygg, man kommer till det liv som behövs för att få en röd tråd till det liv du lever idag.


Tacksam för denna upplevelse, trygghet och värme som Tünde ger i hela händelseförloppet!


Du är en fantastiskt fin människa med ett stort hjärta.

Glad och tacksam att få uppleva det!

Kram Malin


Första gången jag var på regression hos Tünde var det i grupp. Jag var otroligt förväntansfull men samtidigt ville jag inte bygga upp några förväntning om ifall jag inte såg eller kände något.


Tünde körde först en trummeditation och därefter gick hon igång med en vägledd meditation. Det sistnämnda är när Tünde säger meningar såsom ” Hur gammal är du? ” Hur ser det ut omkring dig” osv. Jag kan nu mer än ett halvår senare säga exakt vad jag såg och upplevde under regressionen. Jag såg allt kristallklart fast jag hade stängda ögon. Det var bland annat en mycket stark scen där någon gjorde mig psykiskt och fysiskt illa. Men det var först efter regressionen som tårarna kom. Tack och lov upplevde jag lyckliga ögonblick också . Jag kunde förflytta mig framåt i tiden bara genom att Tünde bad mig under regressionen. Allting var väldigt omtumlande och  efteråt berättade Tünde vad saker och ting betydde som jag hade sett.


Efter den regressionen ville jag komma till Tünde alldeles ensam. Det var lika omtumlande. Jag kan säga att jag kände mig väldigt trygg med Tünde både med henne som person och i hennes otroligt mysiga ställe. Brasan var tänd, ljusen var tända och allt kändes mysigt och spännande.


Tünde är otroligt professionell ! Hon ser till att du mår bra under hela upplevelsen. Skulle du vilja göra en regression är Tünde rätt person.Några klientberättelser:

Första gången jag genomförde en regression var i grupp med Tünde.

Tünde, hon ledde mig på ett mycket behagligt och tilltalande sätt genom hela regressionen. Hon fick mina förväntningar att lugna sig och så även prestationskravet. Till min förvåning fick jag massor av information på ett oförklarligt sätt. Helt plötsligt stod jag och tittade upp på en gammal majestätisk ek. Inom mig växte känslan allt starkare att jag nu befann mig i England. Jag började att gå på grusväg som ledde mig fram till en flod.


Vid floden fanns ett mycket vackert litet vitt hus och på husväggen snurrade ett vattenhjul. Det visade sig att det lilla fina huset var en portal till ett ännu tidigare liv än det som visades där och då. När Tünde säger att jag ska gå igenom portalen börjar mina ben att darra. Mina hjärtslag kändes långt upp i halsen och jag trodde för ett ögonblick att jag helt skulle lämna min fysiska kropp. Tünde började ställa frågor om år, ålder, plats, kön och om man mötte några andra människor där man befann sig. Jag fick klart och tydligt norra USA, året 1786 och att jag var en indian. Jag noterade hur människorna exakt hade satt fast sina fjädrar. Det kändes som att jag var en kille i övre tonåren. Jag fick även känslan av att jag dog av hög ålder och i dödsögonblicket tittade jag upp på en starkt lysande fullmåne som sakta täcktes av slöjmoln. Efter det blev det bara svart för mig.


Jag har gjort lite efterkontroller på nätet för att se hur de olika stammarna bar sina fjädrar. Det jag uppfattade i regressionen stämmer överens med Siouxstammen och de befann sig i norra delen av USA.


Tünde, tack för en fantastisk och oförglömlig upplevelse.

/Jerker Saether