Utbildningar

Utbildningar

Meditera i grupp


Vill du njuta av en stunds stillhet i vardagen? Våga släppa alla måsten och tillåta dig att bara vara... Det här är DIN stund! Mantran, trumman, skallran, kristaller, vägledning eller bara tystnad? Möjligheterna är oändliga... upplevelsen är i fokus!

Vi mediterar med olika hjälpmedel/tekniker vid varje träff.


Du är välkommen vare sig du är nybörjare eller van att meditera, bekväma kläder och ett öppet sinne räcker.Klicka på bilden för mer info!

Intuitiv tarot - kortens magiska värld


Välkommen till en annorlunda tarotkurs!


Under 3 heldagar ska vi utforska tarotkortens magiska värld och lära oss mer om kortens individuella styrkor, liksom hur de samarbetar med varandra. Vi lär oss att tolka kortens budskap på ett lättsamt sätt.
Klicka på bilden för mer info!

Pendelns magiska värld


Är du nyfiken på hur en pendel "fungerar"? Hur hanterar man den och vad ska man tänka på..? Kan man göra fel egentligen? Dessa och många fler frågor kan du få svar på om du deltar i vår lilla pendelkurs för nybörjare ♥


Kick-starta din mediala utveckling genom att börja bekanta dig med pendeln och dess magiska värld...
Klicka på bilden för mer info!

Kristallernas magiska värld 1 -4


Under en dag får vi möjlighet att stifta närmare bekantskap med ett antal stenar och kristaller samt deras egenskaper och energier. Vi får bland annat lära oss om stenarnas uppkomst och geologi. Hur ska man ta hand om sin sten på bästa sätt? Rening/laddning. Kristallernas magiska egenskaper. 


Dessutom gör vi både en trummeditation och en kristallmeditation under dagen. I butiken hittar du särskilt förmånliga erbjudanden på stenar och kristaller under den här dagen.Klicka på bilden för mer info!

Runornas magiska värld


Bekanta dig med runorna och lär dig tyda deras hemliga språk... och mycket mer!

Det finns möjlighet att under en prova-på-kväll och/eller en heldag lära dig mer om dessa fantastiska runor, samt hur du kan använda dem i olika aspekter av livet. Klicka på bilden för mer info!

Heimdalls Prästinneorden


Välkommen till en magisk utbildning!


Här får du lära dig om årshjulsceremonier, energiarbete och nordisk folktro. Du lär dig samverka med årstider, solen och månen, hur du kan vända bort negativa krafter utan att det vare sig kränker någons integritet eller att du ingriper i någons ödesväv.Klicka på bilden för mer info!