Tarotkurs

Intuitiv tarot - kortens magiska värld

Datum:

lördag 13 april

söndag 14 april

söndag 28 april


Tid: kl. 10-16 alla dagarna


Kostnad:

2495 kr för komplett kurs, varav 500 kr betalas vid bokning för att säkra din plats. (Dessa återbetalas inte om du avbokar, men om jag behöver avboka återbetalas självklart allt). Kursen ska vara betald i sin helhet senast 1 vecka innan vi kör igång, alltså senast 2022-04-06.

Välkommen till en annorlunda tarotkurs!


Under 3 helgdagar ska vi utforska tarotkortens magiska värld och lära oss mer om kortens individuella styrkor, liksom hur de samarbetar med varandra. Vi lär oss att tolka kortens budskap på ett lättsamt sätt.Bra att veta:
- Kompendium ingår.
Te, vatten och frukt kommer att erbjudas under dagen.

- Det finns möjlighet att värma medhavd lunchlåda.


Kortlek:

Under kursen kommer vi att arbeta med "Weiser Tarot" som är nyutgåva (på svenska) av de berömda tarotkorten av Arthur Edward Waite illustrerad av Pamela Colman Smith. Ni som går kursen hos mig och vill köpa leken kan gör det för endast 150 kr (ordinarie pris 280 kr). Har du den sen tidigare eller vill använda en annan lek går det naturligtvis också bra.


För dig som vill kunna jobba med tarotvägledning i framtiden finns möjlighet att fortsätta arbeta med uppgifter och arbetsprov som leder till certifiering vid senare datum. Detta datum bestämmer vi tillsammans. 

Boka din plats redan nu - platserna är begränsade!Välkommen till en magisk kurs!