Om mig

Om mig

Välkommen till

Ljusets Kraft och Harmoni!


En kort presentation av mig:

Jag som "pysslar om" sidan heter Tünde Hansen och bor i Bårslöv i utkanten av Helsingborg.


Jag har nog alltid varit intresserad av det mediala, men det hela tog riktig fart 2011 av olika anledningar som gjorde mig särskilt nyfiken. Jag började då gå kurser och sökte mig till likasinnade för att diskutera mina tankar...


Jag är nyfiken på det mesta, men har så klart mina "favoriter" som jag värnar lite extra om... som korten, trumman, healingen och så regressionerna. Fantastiska verktyg var och en för sig och tillsammans - oslagbara.


Sen är jag också väldigt glad för att lära ut det jag kan och se hur andra växer i sin utveckling.

Mina utbildningar

Här intill kan ni se ett axplock av de utbildningar och kurser jag har gått och använder mig av i min verksamhet. Listan är av förklarliga skäl inte komplett, då en del fallit i glömska, annat har känts obetydligt att ta upp. Det ger ändå den nyfikna en fingervisning om min bakgrund inom framför allt det mediala. Jag har listat kurser från 2011 och framåt, men min kontakt och grundutbildning började naturligtvis mycket tidigare, redan i min barndom.


Med en bakgrund inom vården har jag alltid känt dragning till att arbeta med människor och på olika sätt försöka hjälpa dem att må bättre och försöka nå sin fulla potential. Jag har arbetat med äldre, med yngre, personer med demensproblematik, psykisk ohälsa och även "helt vanliga" människor som har sökt efter en medmänniska att finna samhörighet med.

 

I grund och botten värderar jag den faktiska kunskapen högre än "diplom och andra bevis" på sådant man lärt sig genom åren, men jag förstår att för många känns det viktigt att veta vart man har fått sin kunskap ifrån.  Min övertygelse och erfarenhet säger att man aldrig blir fullärd, oavsett vad det gäller. Övning är nyckeln till det mesta och ju mer man övar desto tryggare känner man sig med en viss metod eller en viss lära. 

 

Till allt detta kommer naturligtvis även vikten av tillit och tryggheten av att våga lita på sin intuition. Jag tillhör dem som anser att alla människor är mediala från födelsen, vad vi sen väljer att göra med den gåvan/förmågan är upp till var och en av oss. Livet är till för att levas, på bästa sätt efter vars och ens förmåga och val! 

2011-2013

2013-2015

2016-2019

2019->

2015-2017

- Medial utvecklingskurs med Annely Silwerax (2011-2012)

- Indiansk filosofi och den shamanska vägen med Kenneth Dinér (2011-2013)

- Drömtydning och månmagi med Agneta Oreheim och Malou Thorman (2013)

-Regressionspedagogutbildning med Eleonor Magnusson (2013-2014)

- Kvinnlig shamanism med Ingela Hallgren (2014)

- Personlig och medial utveckling, del 1 och 2, med Pierre Hesselbrandt (2014)

- Trumkurs med Shaeen Svanede (2014+2015)

- Intuitiv kanaliserad healing och andra healingmetoder med Mira Mård (2013-2015)

- Runorakel och runhealing med Mira Mård (2015-2016)

- Runmagi 1 och 2 med Shaeen Svanede (2015-2016)


- Socionomprogrammet vid Lunds Universitet, Campus Helsingborg.

Fördjupningskurs: Socialt arbete med missbruk och beroendeproblematik.


- Prästinneutbildning - Heimdalls prästinneorden med Shaeen Svanede

(2017-2021)